Om West Greenland Wildlife

Om West Greenland Wildlife


West Greenland Wildlife tilbyder fiske- og adventurerejser ved Polarciklen i Vestgrønland. West Greenland Wildlife er et 100% grønlandsk ejet og drevet firma. Vores rejser bygger på et indgående kendskab til den grønlandske vildmark og årtiers erfaringer med fangst og fiskeri. Vi er et specialiseret rejsebureau, som tager afsæt i vores egen erfaring som fiskere og fangere. Vi har levet med naturen hele vores liv, og vores mission er at skabe bæredygtig turisme, der kan være med til at værne om den helt unikke natur, vi er blevet givet i Grønland.


Vi bedriver bæredygtig turisme i udsatte naturområder. Her bliver kun givet ganske få fisketilladelser og det kræver et stort lokalkendskab at have fiskere med ud i området. Den elv vi har fået koncession (eneret) til at drive sportsfiskeri i, strækker sig over 15 kilometer ind i landet lige syd for polarcirklen.


Sammen med mit team af naturguider samt et veloplagt camp-personale giver vi dig de bedste betingelser for et formidabelt fiskeeventyr. Vi udgør et stærkt team med en solid lokal forankring, som kender forholdene i den grønlandske vildmark rigtig godt. Vi vil gøre alt i vores magt for, at du er i de bedste hænder under hele din rejse.

 

Vores camp ligger midt i vildmarken ved en traditionel fangstboplads, som har været i min families hænder gennem generationer. Året rundt bruger min familie bopladsen som base for renjagt, sælfangst og fiskeri, og om sommeren ryger, salter og tørrer vi fjeldørreder til vinterens forråd. På vores rejser kan du opleve denne del af det grønlandske hverdagsliv på nærmeste hold. En rejse med West Greenland Wildlife byder derfor ikke kun på fantastiske oplevelser med sportsfiskeri og natur, men også et unikt møde med den grønlandske fangerkultur.”


-Leif Fontaine, grønlandsk fanger og grundlægger af West Greenland Wildlife,  tidligere formand for den grønlandske fisker- og fangerorganisation KNAPK


Agathe og Leif Fontaine

Gammelt familiefoto fra fangstpladsen.